Afghanerdagen 17. september 2005 på Aurskog Ridesenter

197 1 s

I praktfullt høstvær dro vi tidlig av sted for å møte venner på 2 og 4 – også i år hos Lotta og Jack, på Aurskog.

Ella og Elisabeth i AU hadde planlagt dagen i lang tid og programmet var lagt opp. Som i fjor ble det fellesslipp i ridehuset, for alle som ønsket det. Premiebordet var overveldende – og loddsalget gikk unna. Mange hadde bidratt med gavepremier og AU loddet ut noen effekter. Det var mange blide ansikter å se.

Jack svingte seg på kjøkkenet, og det ble både nystekte vafler og toast å kose seg med.

Pelsstellet denne gangen, ble napping av en sadel. Lena hjalp til med å barbere en hund, som ble overlykkelig over sin ”nye” kropp : ))

Høydepunktet på dagen, ble allikevel LC løp. Vi dro til Lillestrøm, hvor det var laget LC bane på en nedklippet åker. Her kunne alle som ønsket det, få prøve hunden sin i løp Lisbeth, Kari og Arnfinn bisto oss etter alle kunstens regler. …Å….hvilken skue dette var !!! For oss som aldri hadde vært med på dette før…fikk ordene som : ”hold i hundene”…….en helt ny mening…. De fleste hundene som prøvde seg, klarte seg utrolig bra …. bare en var mer opptatt av ”damene” : ) Vil med dette på vegne av AU få takke alle som møtte opp på afghanerdagen.

Og rette en stor takk til Lotta og Jack for at vi fikk komme – i år igjen

På vegne av Afghanerutvalget AnneLise S Wilson

IMG 0011

affedag3

affedag4

Sorry, this website uses features that your browser doesn’t support. Upgrade to a newer version of Firefox, Chrome, Safari, or Edge and you’ll be all set.